Home » Reviews » Tastea

Ik heb lang getwijfeld om deze thee te kopen. Vooral omdat ik niet zo een thee drinker ben. Maar daar is nu verandering in gekomen. Ik heb heel veel keer op de pagina van tast tea gekeken. Ik heb een paar reviews gelezen en op het internet en ik ben dan toch tot een beslissing gekomen om de thee te kopen.

Als eerste wat ik in mijn winkelmandje gooide was de detox thee. Ik wou deze al een tijdje proberen , ook omdat ik me niet zo lekker in mijn vel voelde. Ik probeer deze nu al ongeveer een week en ik voel me toch al een beetje beter terug worden. Mijn vriend drink de thee regelmatig mee en hij vind ze ook lekker.

Dit is de Morning thee , bij de detox thee krijg je twee potten. 1 voor s'morgens en een voor s'avonds. 

In deze thee zit groene thee, China gunpowder, groene thee matcha, citroenmelisse, mate green, natuurlijke smaakversterkers (citroen-abrikoos smaak), witte thee (Mao Feng), citroenschil, kaasjeskruid, Chinese zwarte thee (Pi Lo Chun Longkou), paardenstaart, taraxacum, spirulina en guarana. Deze thee smaakt naar citrus vruchten , hij is een groene thee maar wel echt lekker en subtiel.

 

Ik vind deze thee echt lekker smaken , ik was al een beetje gewoon van thee drinken dus deze is mij zeker goed bevallen! Ik probeer nu elke morgen te behouden aan mijn thee als ik niet kan dan drink ik hem gewoon in de namiddag en s'avonds dan mijn avond thee.

Dit is de avond thee, in de avond thee zit Appel, verbena, balm, natuurlijke smaakversterkers (sinaasappel-mandarijn smaak), sinaasappelschil, hopbladeren, tulsi, calendula, vrouwenmantelkruid, valeriaan en bonenkruid. Deze smaakt ook echt een beetje citrus achtig, ik vind dat ik er altijd een beetje slaperig van wordt als ik deze drink, dat kan aan mij liggen ook hoor dat ik s'avonds moe begin te worden . Maar er moet toch ook iets inzitten in de thee waar je moe van wordt. 

Je krijgt ook bij de detox een thee beker mee wat super gemakkelijk is, er zit een filter in die de thee goed tegen houdt. Je moet één theelepel thee in de pot gooien je doet er kokend water in en je zet de filter erop het deksel erop en je laat de klep openstaan van het deksel. Dit omdat het water super warm blijft voor enige tijd in de dubbelwandige thee beker. Dus je kan hem meenemen in je auto en op je werk nog super warm uitdrinken. Natuurlijk als je met de auto rijdt doe je het klepje dicht hé ;-). 

Dus over het algemeen ben ik zéér tevreden over deze losse en natuurlijke thee. Ik zou hem zeker aanraden !! 

Ik zal de link van de website hier in deze blogpost vermelden zodat jullie ook een kijkje kunnen nemen op de site en zoals ik de thee bestellen en er mee van genieten ! 

 

Hopelijk vonden jullie deze blogpost interessant en zie ik jullie de volgende keer terug !

Veel liefs , 

Tiffany xxx