Home » Reviews » Mijn alledaagse make up

Mijn alledaagse make up

Dit is zowat mijn allesdaagse make up routine. Ik gebruik vrijwel basic producten op een normale werkdag. Ik gebruik graag de producten van Essence en Catrice.

 

Mijn ochtend routine begint meestal onder de douche waar ik mijn gezicht reinig met

de gezichtsreiniger van het kruidvat voor de normale huid. 

 

Daarna als ik uit de douche kom neem ik een watten schijfje en doe ik er de bijpassende lotion op van het kruidvat eigen merk. Tot slot gebruik ik ook nog de dagcréme van kruidvat eigen merk. Ik ben echt zeer tevreden over de reinigingsproducten van kruidvat eigen merk. Ik raad je deze sterk aan als je op low-budget zit. Wat ik daarna doe is mijn concealer aanbrengen , soms is hij van Catrice, soms van Essence, het ligt eraan wat ik neem als ik voor het schap van de make-up sta. Na de concealer gebruik ik foundation, op deze foto staat nu de essence instant mat foundation maar dat kan ook andere foundation zijn van essence dat ik gebruik. Op dit moment is dat ook een van essence, dat is de Fresh & fit foundation wake me up . In de kleur Honey. Ik heb deze product foto een tijdje terug getrokken daarmee dat mijn gezichtsproducten weer wat veranderd zijn. Na mijn foundation gebruik ik ook een bronzer. Ik heb een bronzer gekocht van de P.S lijn van de primark in de kleur chocolate en hij ruikt ook echt naar chocolade. Ik vind dit een zeer fijn product. Hij was dan ook zeer betaalbaar namelijk 2€50. 

 

Ik gebruik na mijn bronzer blush. Ik heb deze inmiddels al opgemaakt deze van M.A.C de New Romance blush is 1 van mijn favorieten. Hij past namelijk goed bij mijn bleke huid. Ik heb me eens laten opmaken in de bijenkorf in Rotterdam en dat vondt ik zo leuk. Ik heb toen ook echt super goede tips gekregen van de make up artist die me opmaakte. 

Na de blush poeder ik het dan allemaal af met de mattifying compact powder van Essence om het allemaal goed te setten. Ik gebruik daarna ook nog een face mist van NYX zodat alles goed blijft zitten tijdens mijn werkdag.